Kategorie receptů
- Autor: jirosova88
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 150 |
Sůl | 1 |
Brambory (syrové) | 150 |
Cibule | 30 |
Rajčata | 100 |
Paprika červená | 200 |
Vejce celá průměr | 27 |
Dochucovadla:
pepř, stroužek česneku, lžička zeleninové vegety, kmín
Energetická hodnota celkem: 1702 kJ
Bílkoviny (g): 44,
Tuky (g): 4,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 2,
Cukry (g): 13,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Oloupáme brambory a nakrájíme je na plátky asi 0,5 cm tlusté. Cibuli a rajčata nakrájíme na kolečka, papriku na proužky a česnek na lupínky. Všechno kromě masa promícháme v míse a ochutíme vegetou a kmínem . Do zapékací misky vložíme polovinu směsi, na ni připravené maso a přikryjeme ho dhuhou polovinou směsi. Zapékáme v troubě. Po 20 minutách zaejeme rozšlehaným vejcem a dopečeme do zlatova.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.